Яєчня від зірки Netflix: серед ЗМІ набирає популярності новий рецепт

Яєчня від зірки Netflix: серед ЗМІ набирає популярності новий рецепт

ЗМІ зацікавив фірмовий рецепт “на сніданок” від зірки Люсі Лью / Колаж УНІАН, фото wikipedia.org, фото ua.depositphotos.com

Західні ЗМІ жваво публікують рецепт яєчного скремблу Люсі Лью на тлі нещодавньої прем’єри її серіалу. Американська зірка тайського походження, можливо, вже відома комусь за своєю роллю в серіалі “Чому жінки вбивають”.

У квітні на платформі Netflix вийшла новинка за її участі – серіал-драма “Чоловік на повний зріст” – ця прем’єра пригорнула увагу до вподобань Лью. Зокрема, до її фірмового рецепта яєчного скремблу з хрустким бататом. Етапи приготування страви описав Parade. 

Інгредієнти для домашнього скремблу від Люсі Лью: яйця розміру L, зелена цибуля (або цибуля-шалот), помідори чері, сир пармезан і моцарела, свіже листя базиліка, оливкова олія, сіль і перець. Вам також знадобиться пара дерев’яних паличок для їжі, якщо ви бажаєте на 100% відтворити сніданок Лью.

Відео дня

Для “картоплі фрі” з батату вам знадобиться: попередньо обсмажений солодкий батат, нарізаний скибочками (шкірку чистити не потрібно, замість батату можна взяти й звичайну картоплю), оливкова олія, каєнський перець, сіль, перець.

Як приготувати яєчню та фрі від Люсі Лю

  1. Розігріваємо пательню на середньому вогні, додаємо оливкової олії.
  2. Обережно розбиваємо яйця на сковорідку. Коли яйця почнуть готуватися, акуратно помішуйте їх паличками від країв всередину, забезпечуючи рівномірне приготування.
  3. Як тільки яєчня досягне бажаної консистенції, перекладіть її на тарілку за допомогою паличок. Зверху на яєчню викладіть помідори, цибулю-шалот, базилік і сир. 
  4. Для приготування фрі, розігрійте пательню на середньому або сильному вогні. Далі знову додаємо оливкову олію, але тепер ще й заправляємо її сіллю, звичайним чорним молотим перцем та каєнським перцем на свій смак. 
  5. Викладаємо на пательню порізаний батат, смажимо до золотисто-коричневої скоринки. 
  6. Коли батат гарно підрум’яниться, подавайте його разом з яєчнею. 

ЗМІ стверджують, що вже випробували цей рецепт і поєднання яєць з хрустким бататом – дійсно неймовірне, адже приправи Лью підкреслили натуральні смаки продуктів, не перебиваючи оригінальний смак різкістю, зазначає Parade.  

Також серед плюсів рецепта – техніка збивання яєць паличками. Вона дозволяє “економити посуд”, тобто зайвих тарілок мити не доведеться, акцентує ЗМІ.

Кулінарні пригоди Мерилін Монро – що обожнювала їсти відома білявка

Нещодавно ми також публікували список 14 страв та напоїв, повз які не могла пройти секс-символ Голлівуду Мерилін Монро. Відомо, що акторка все життя сиділа на дієтах, але водночас обожнювала пити калорійне шампанське Dom Pérignon та їсти на десерт морозиво “сандей”. Як їй вдавалося поєднувати такі пристрасті у їжі зі стрункою фігурою – в матеріалі.

www.unian.ua