Харріс засумнівалась у придатності Трампа до президентства

Камала Харріс знову засумнівалася у здатності Дональда Трампа виконувати обов'язки президента після скасування ним низки передвиборних заходів.

Харріс засумнівалась у придатності Трампа до президентства

Камала Харріс знову засумнівалася у здатності Дональда Трампа виконувати обов’язки президента після скасування ним низки передвиборних заходів, повідомляє “Кіровоград Кропивницький” із посиланням на Axios.

На зустрічі 18 жовтня в Мічигані вона заявила, що якщо Трамп зазнає виснаження вже на етапі кампанії, варто задуматися, чи зможе він впоратися з обов’язками президента.

Axios повідомляє, що Трамп скасував виступ на заході Національної стрілецької асоціації та два інтерв’ю, а також несподівано перервав виступ у Пенсільванії, простоявши на сцені під музику півгодини.

Питання віку стало актуальним після виходу 81-річного Байдена з перегонів. Харріс, якій незабаром 60 років, опублікувала свої медичні записи і розкритикувала Трампа за відмову зробити те саме. Якщо Трамп стане президентом, він поб’є рекорд Байдена як найстарший глава США.

Раніше повідомлялося, що штаб Харріс змінює стратегію для залучення чоловіків і республіканців, що пов’язано зі зростаючими рейтингами Трампа і стурбованістю демократів. Трамп відмовився давати інтерв’ю програмі “60 хвилин”, Харріс погодилася.

Харріс засудила “політичне насильство” після нового замаху на Трампа.

Exit mobile version