Вбивства в подарунок Путіну: полковник ЗСУ про операцію зі зриву замаху на Зеленського

СБУ затримала ворожих агентів, які готували замах на президента Володимира Зеленського та інших посадовців

На думку Селезньова, для Путіна могли готувати подарунок у вигляді вбивства українських ключових державних та військових діячів.

Те, що СБУ вдалося виявити в Управлінні держохорони ворожих агентів, які готували замах на президента Володимира Зеленського та інших посадовців, – це дуже крутий наслідок багаторівневої й довготривалої військової операції.

Таку думку військовий експерт, полковник ЗСУ, ексречник Генштабу Владислав Селезньов висловив у ефірі телеканалу “Еспресо”.

Селезньов зазначив, що на території України працює чимало російських агентів впливу.

“Треба віддати належне професіоналізму представників СБУ. Тому що в умовах ретельно законспірованих агентів впливу, безпосередньо в УДО – тобто в структурі, яка відповідає за збереження життя й здоров'я нашого президента, – вдалося їх виявити. Це дуже крутий наслідок багаторівневої й довготривалої військової операції”, – оцінив український полковник.

На його думку, для президента Росії Володимира Путіна могли готувати подарунок у вигляді вбивства українських ключових державних та військових посадовців.

“Але те, що наші спрацювали на випередження, честь і хвала нашим спецслужбовцям”, – наголосив Селезньов.

Читайте провідні новини дня:

  • Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть
  • Коли закінчиться війна в Україні: Тарас Чмут відповів
  • Мовний скандал у Києві: компанія слухала російську музику і на зауваження відповіла агресією

Він звернув увагу, що активізація контррозвідувальної діяльності Росії на території України залишається ключовим питанням.

“Тому що зараз, коли ми починаємо отримувати зброю, техніку, боєприпаси від наших західних партнерів та переміщувати її просторами України, вкрай важливо убезпечити від зайвих очей та вух цей процес. Потрібно працювати на випередження, щоб не дозволяти росіянам шляхом своєї шпигунської мережі виявляти логістичні маршрути та шляхи переміщення зброї, яка дуже потрібна на полі бою”, – висловився військовий експерт.

Нагадаємо, СБУ викрила мережу агентів п’ятої служби ФСБ Росії, які готували замах на Зеленського та на інших українських високопосадовців. Затримано двох полковників Управління державної охорони.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: На Зеленського, Малюка і Буданова готували замах! СБУ затримала двох полковників УДО!

Читайте також:

  • Росія готує “тришаровий” план дестабілізації України – ГУР
  • РФ розшукує Зеленського, Сирського, Буданова та інших топосіб: що задумали у Кремлі – всі деталі
  • В РФ вигадали, що США вирішили “замінити” Зеленського: відповідь ГУР

tsn.ua

Exit mobile version